FabLearnDK


FabLearn DK konferencen


FabLearn DK konferencen er et af to årlige flagskibsarrangementer i FabLab@SCHOOLdk partnerskabet (den anden er studieturen), som udgør fundamentet for praksisfællesskabet omkring Digital fabrikation og Design tænkning i undervisningen på tværs af partnerskabskommunerne og forskningen i feltet.

FabLearn.dk konferencen udspringer af det internationale forsknings- og udviklingsarbejde ”FabLearn” organiseret omkring Stanford University. Den første danske FabLearn-konference om digital fabrikation og design tænkning i uddannelser blev afholdt på Aarhus Universitet i 2014, som et samarbejde mellem Aarhus Universitet og Vejle, Silkeborg og Aarhus kommune.

FabLearn konferencen er et fagligt samarbejde mellem Aarhus Universitet og Fablab@school.dk projektet med et internationalt ophæng i den internationale FabLearn organisation, som udspringer i Transformative Learning Technology Lab på Stanford Universitet. Konferencens formål er at fremme og motivere til undervisning i teknologiforståelse, innovation, digital fabrikation og design tænkning i danske uddannelser, specielt rettet mod grundskolen og ungdomsuddannelser.

På konferencen i foråret (ultimo april) gøres hvert år status på udviklingen af viden inden for feltet med blandt andet besøg fra aktuelle inden- og udenlandske oplægs- og workshopholdere. På konferencen faciliterer partnerkommunernes pioner-lærere en række workshops for deltagerne, hvor de kan lære af hinanden via konkret hands-on arbejde om egne FabLab-undervisningsforløb (teasers) på tværs af skoler og kommuner. Konferencen skaber således værdi som en faglig og social referenceramme til kompetenceudvikling og inspiration blandt lærerne og skolelederne i FabLab@SCHOOLdk, hvorved netværket søges opbygget og styrket.

På dette års FabLearnDK konference sætter vi fokus på begrebet computational empowerment og vil i en række keynotes, oplæg og workshops give dig et bud på, hvordan vi kan forberede kommende generationer til at være aktive, kompetente digitale medskabere af vores fælles fremtid.


Tilmeld dig HER (først til mølle) Pris 995,-

Eller læs mere her. Her kan du også tilmelde dig